Vakantiepark Reichenbach Allgäu (Zuid-Duitsland)

De bergen van de Allgäu, uitgestrekte bossen en weilanden, de rust en stilte in de omgeving laten weer eens blijken dat u op vakantie bent hier op Vakantiepark Reichenbach. Hier in het zuiden van Duitsland kunt u van alle dagelijkse drukte ontkomen en de zuivere lucht door uw lichaam laten stromen. Het nabije meer de Grüntensee zorgt voor een koele duik in de zomer periodes en de charmante steden, zoals Nesselwang, Ried en Pfronten nodigen u uit voor een culinair diner of gezellige winkeluren.

Wij bieden onze gasten als verblijf de keuze uit 120 vakantiehuizen of 10 appartementen. Plaats voor 2-8 personen met 1-4 slaapkamers, volledig gemeubileerde woonkamer, keuken en terras of balkon.

Ook zijn er speciale woningen aanwezig voor gezinnen met kleine kinderen deze zijn gekenmerkt met een beertjes logo van het Kinderland Bayern. Dat betekent, beveiligde stopcontacten, kasten, lades, antislip matten en nog veel meer. Wij willen ervoor zorgen dat u en de kleintjes een prettig verblijf ervaren.

Vanaf Genk bent u ongeveer 650 km onderweg, circa 6,5 uur rijden.

GA NAAR DE WEBSITE VAN DIT VAKANTIEPARK