Vakantiepark Müritz (Oost-Duitsland) 
Mecklenburger Seenplatte (1000-meren gebied) 

Vakantiepark Müritz ligt in Oos-Duitsland in het 1000-meren gebied en heeft luxe bungalows, met sauna, superdeluxe appartementen aan het meer en aan de rand van het National park.

Droomligging aan het water - Ideale omstandigheden - Gelegen aan het grootste binnenmeer van Duitsland (de Müritz) aan de rand van het “Müritz Nationaal Park” ligt uw vakantiebestemming; het VakantiePark Müritz.

In het ongeëvenaarde merenlandschap en uitgestrekte bossen presenteert de natuur zich om zijn mooist. Vanaf de talrijke fiets- en wandelwegen kunt u o.a. zeearenden en andere dieren bewonderen.
Geniet bij ons van de schone lucht en de prachtige omgeving Talrijke mogelijkheden - Watersport in zijn puurste vorm In het havendorp Müritz kunt u diverse watersporten beoefenen.

Met uw eigen boot of met een gehuurd boot (ook zonder vaarbewijs) Geniet van het machtige meer bij bijvoorbeeld het vissen, surfen, zeilen of een boottocht met "der Weißen Flotte".
Zeilen, surfen,zwemmen,boottochten met of zonder waterskiën als vissen of roeien zorgen voor veel afwisseling aan het meer.

Ook zijn er talloze andere activiteiten buiten het meer om zoals Volleyballen, fietsen, wandelen en paardrijden. Aan de kinderen is ook gedacht die kunnen hen energie kwijt bij het animatieteam.
Er worden onder andere viswedstrijden,nachtwandelingen,kampvuur en kano varen georganiseerd. Culinair genieten kun je hier natuurlijk ook, de visgerechten mag je in deze streek niet missen.

GA NAAR DE WEBSITE VAN DIT VAKANTIEPARK